Harta Viziunii Carierei tale

GHID PRACTIC:
Harta Viziunii Carierei tale

Harta Viziunii Carierei tale te ajută să dai sens vieții tale profesionale. În loc să rătăcești, să pierzi timpul și să nu știi încotro să o iei, poți avea o hartă clară a ceea ce trebuie să faci și să prioritizezi.

Metoda se numeste: HCT (Harta carierei tale)

Îți atașez ghidul care te va ajuta să descoperi drumul tău profesional:⬇️
GHID_Harta viziunii carierei tale (Deschide ghidul practic aici)

Ia-ți 20 de minute, parcurge ghidul singur, în liniște, urmează cei CINCI PAȘI conform ghidului atașat:

Pas 1: Setezi Intenția de lucru, ce îți dorești tu cu adevărat în drumul tău profesional. Acesta devine principalul tău obiectiv pentru viitorul apropiat, devine punctul central în funcție de care iți organizezi viața. O Intenție clara sau un obiectiv bine definit îți permite să îți stabilești prioritățile.

PAS 2: Te uiți la ce resurse ai ca să îndeplinești acest obiectiv, iar resursele pot fi si ele materiale (bani, echipamente, expertiza..) sau emoționale (energie, motivație, entuziasm, credința…)

PAS 3: Să iți descoperi blocajele. La fel ca si resursele, blocajele pot fi materiale (bani, timp..) sau emoționale (frica, dorința de apartenență la un grup, teama de a nu-i părăsi pe cei cu care ești acum pentru a trece la un alt nivel, unde poți întălni alți oameni și altă comunitate. Acea frică care vine dintr-un atașament față de ceva sau cineva).

PAS 4: Iei Acțiune. Ce acțiuni trebuie să iau concret? De exemplu, pe plan material: să strâng bani pentru a da startul la proiectul meu sau să fac un curs care să mă ajute să învăț niște deprinderi practice sau să capăt cunoștințe noi pentru jobul la care vreau să aplic sau businessul de care vreau să mă apuc.
Totodată să încep să iau acțiuni care țin de blocajele emoționale. De exemplu, să am mai multă încredere în mine și să mă apreciez pentru ceea ce am făcut. Să nu ascult de cei pesimiști ți care îmi spun că nu voi reuși sau care mă limitează.

PAS 5: Stabilește limita de timp. Până când vreau să îmi îndeplinesc ce mi-am propus. Incadrez intr-o limită de timp (3 luni, 6 luni, 1 an…).

Luați-vă 30, 40 minute și identificați ce lipsește. Ce resurse aveți, ce blocaje apar si ce acțiuni trebuie să iau acum, care să mă ducă cât mai aproape de ce îmi doresc profesional.

Rămâi conectat cu Viziunea Carierei tale.
Fă acum planul tău de carieră!

 

⬇️ DESCHIDE GHIDUL AICI:⬇️
GHID_Harta viziunii carierei tale (Deschide ghidul practic aici) (Deschide ghidul practic aici)