Coaching în carieră

Target HR ofera servicii complete de coaching în carieră

Fie că ești în căutarea unui nou loc de muncă sau îți dorești o nouă provocare în carieră, la noi vei găsi profesioniști care sunt la dispoziția ta.

Un coach de carieră te va ghida să descoperi ce vrei de fapt, cum poți obține acel lucru în carieră ta și cum poți integra succesul în viața ta.

Te susținem să faci lucrurile diferit pentru a obține rezultatele dorite. Ghidat de coachul nostru vei ajunge să faci ceea ce îți place, să îți urmezi vocația, să câștigi mai mulți bani, să îți echilibrezi viața privată cu cea personală și să simți că munca ta are impact.

 Un coach te va ajuta în cariera ta atunci când:

 •  Nu știi exact ce vrei;
 •  Știi ce vrei dar nu nu știi calea pentru a ajunge la rezultatul dorit;
 •  Știi calea dar ai nevoie de sprijin și ghidare;
 •  Deși știi ce ai de făcut, pur și simplu ești blocat și nu poți să vezi out of the box;
 •  Îți dorești next level în carieră și ai nevoie de o strategie pentru a obține obiectivul setat.

În urma ședințelor cu specialiștii nostri în coaching, poți fi ghidat către alte zone de creștere și dezvoltare, care implică un alt tip de coaching: leadership coaching sau business coaching.

 Ce îți aduce concret coachingul?

 •  O imagine foarte clară despre cum arată pentru ține jobul pe care ți-l dorești;
 •  Dezvoltarea unei strategii pentru atingerea rezultatului dorit;
 • Creșterea încrederii necesare pentru a trece la acțiune;
 •  Adaptarea la nou și gestionarea provocărilor;
 •  Un nou nivel de performanță în carieră;
 •  Recalibrare socială și profesională.

Testimoniale

În plină pandemie și în plin concediu de creștere bebeluș, am decis că este momentul să fac o schimbare în direcția profesională – o misiune ce părea imposibilă în contextul dat.

Nu știam de unde să încep un plan de acțiune, iar implementarea părea că este la kilometri distanță.

Apoi am văzut pe Facebook anunțul Laviniei legat de o evaluare psihologică în carieră și am făcut acel prim pas, cel mai greu de altfel. Acesta m-a ajutat să obțin claritate și să ajung în locul potrivit, iar mai apoi să pot să mă pun în valoare la un interviu, ceea ce mi-a adus jobul actual – care mă împlinește.

Am găsit locul cu care mă potrivesc și care se potrivește cu mine, în plină pandemie și în plin concediu de creștere bebeluș. Working mom, season 1.

Roxana Popescu, Marketing Campaing Manager

In timpul cursului de “Leadership în carieră” am simtit ca am evolutat în cee ace privește reacția mea la conflicte. Cu ajutorul meditației (gândirii profunde) am început să nu mă ma item de conflicte și să în’eleg ce se întâmplă, ce triggers mă afectează.

Multumesc!

Cristi

În urma testării psihologice am înțeles care sunt punctele mele forte, dar și cele slabe. Mi-am schimbat strategia și felul în care gestionez problemele apărute. Am devenit un lider mai bun pentru echipa mea și ideile mele sunt mult mai apreciate de către conducere.

Multumesc!

Daniela Spinache

Director Economic

PUTEM FI

GHIZII TĂI PE PLAN PROFESIONAL