TESTARE PSIHOLOGICĂ

DE ORIENTARE PROFESIONALĂ

Descoperă-ți Vocația Și Alege Cariera Care Ți Se Potrivește!

#CLARITATE #VIZIUNE #EFICIENȚĂ #DEZVOLTARE #ECHILIBRU

Testare Psihologică de Orientare Profesională îți oferă claritate asupra tipului tău de inteligență emoțională, te ajută să descoperi soluții și să dezvolți un plan de acțiune.

TESTARE PSIHOLOGICĂ

În evaluarea psihologică și comportamentală folosim tehnologie de top ce include HARDWARE și SOFTWARE  eficient și actualizat la cerințele prezente ale pieței muncii. Evaluarea este realizată prin platforme electronice ce asigură o procesare rapidă și precisă a datelor.

Specialiștii noștri gestionează întreg procesul de intervievare, testare, procesare și corelare a datelor într-un raport final care să te ghideze în alegerile și acțiunile tale.

TESTARE PSIHOLOGICĂ

Pentru o viziune clară, pe termen lung.

Big Five

120 lei 25 €

Testare Big Five

PLUS

Interpretare

.

Team

150 lei 30 €

Testare, Interpretare

PLUS

Raport echipă

.

Action

180 lei 37 €

Testare

PLUS

Action Plan pe obiective

.

E-mail: contact@targethr.ro

Telefon: 0733 927 231

2000

candidați înregistrați

1000

evaluări psihocomportamentale

3000

interviuri

Recomandări

Recomand Target HR, deoarece oferă servicii integrate și are experți care dau dovadă de profesionalism în tot ceea ce fac.

Printre proiectele pe care colaborăm se număra cele de recrutare, administrare personal și testări psihologice, testări în vederea evaluării echipei noastre și a poziționării corecte a oamenilor din echipă.

Au recrutat întotdeauna candidații motivați și potriviți culturii noastre organizaționale, au realizat cu success integrarea acestora și au format echipe compatibile.

Este un partener excelent cu care lucrez de foarte mulți ani și îl recomand cu toată încrederea.

Laurentiu Diaconu – Managing Partner

SMB Industrial Plant Building

Prin experiența lor,target HR au dovedit profesionalism atunci când am derulat împreună procese de recrutare.Cu o abordare metodică au reușit să înțeleagă nevoile noastre și să conecteze oamenii atunci când cuvintele nu ajungeau.O echipă cu bune calități de HR.

Paul-Eugene Savoiu – Director de Dezvoltare

Sarom

Colaborez cu specialiștii Target HR de mulți ani și de fiecare dată au fost un real sprijin pentru noi, atât în derularea proceselor de recrutare și selecție dar și în consultanța oferită pentru construirea unei echipe valoroase și stabile.

Olga Miloiu – Director Executiv

Budureasca