De la un job frustrant la o carieră de succes

program de creștere profesională

18 iulie, 2023

Acest program se adresează tuturor celor care au îndrăznit să viseze, celor care au știut dintotdeuana că pot face mai mult, tuturor celor care au avut curajul să porneasca la drum, dar și celor care:

 • sunt nemultumiti de actualul job
 • simt că merită mai mult
 • vor sa avanseze în carieră
 • nu își permit stilul de viață pe care și-l doresc
 • vor libertate și putere de decizie
 • vor evoluție profesională continuă
 • vor să câștige mai mulți bani
 • vor să aibă mai multă încredere în ei înșiși
 • vor siguranță financiară
 • vor echilibru între viața personală și profesională
 • vor să le fie apreciat talentul/munca/priceperea

O hartă clară către succes

Promisiunea mea este că la finalul acestui curs vei ști cum să îți stabilesti obiectivele și ce acțiuni concrete sunt necesare. Te voi susține să dai sens vieții tale profesionale. În loc să rătăcești, să pierzi timp și să nu știi încotro să o iei, vei avea o hartă clară către ceea ce îți dorești.

Neutralizarea Sabotorului

Harta

Vizionarului

Maximizarea

resurselor

Plan

step-by-step

Acest program este pentru tine dacă:

 • ești în căutarea unui loc de muncă
 • îți dorești să avansezi în carieră
 • vrei să îți crești veniturile lunare
 • simți să schimbi domeniul în care lucrezi
 • nu știi care e vocația ta și vrei să te descoperi

Pe culmile succesului în doar 3 săptămâni

Intenția cu care am create acest program este aceea de a te ajuta să (1) descoperi și să maximizezi resursele pe care nu le vezi încă, (2) să depășești blocajele și să (3) implementezi pașii necesari pentru a-ți atinge obiectivele.

Ziua Clarității

Vom petrece împreună 2 ore, de la 19.30 la 21.30, în care te voi ghida să-ți creezi Harta Vizionarului. Aceasta îți va aduce claritate legat de obiectivul tău, îți va dezvălui resurse pe care nu le conștientizezi încă și îți va arăta cum să le maximizezi.

Ziua Puterii

Vom petrece împreună tot 2 ore, de la 19.30 la 21.30, în care vei sta la masă cu sabotorul tău interior, vei negocia cu el, vei obține colaborarea lui și astfel vei neutraliza blocajele care stau în calea succesului tău.

Ziua Acțiunii

Vom petrece împreună alte 2 ore, de la 19.30 la 21.30, în care vei pune primele cărămizi la noua realitate. Vei genera primele idei creative și vei construi un plan de acțiune pas-cu-pas concret, care să te ducă la materializarea completă a obiectivului tău.

Programul se desfășoară pe durata a 3 sesiuni, în 3 săptămâni consecutive, marțea, pe 23 ianuarie, 06 februarie și 20 februarie, 2024, LIVE, pe zoom, de la ora 19:30 la 21:30.

Pe toată durata programului și după aceea, vei face parte dintr-o comunitate în care te vei conecta cu profesioniști și vei primi sprijin permanent.

O investiție cu beneficii pe termen lung

Pune planificarea carierei tale pe primul loc și vei ști clar încotro te îndrepți!

Plată integrală

540 lei

plată integrală, înainte de începerea programului

.

Plată integrală Early-Bird

450 lei

– 90 lei reducere valabilă până la

31 decembrie

.

Plată în rate (1 din 3)

180 lei

3 rate a câte 180 lei fiecare (total 540 lei)

se achită complet până la finalizarea programului

.

Acest program este echivalent cu 6 ședințe de coaching 1 la 1

6 x 180 lei = 1080 lei

disponibil cu doar 450 lei

Trainer: Lavinia Țurcanu

Pasiunea mea pentru HR a apărut în urmă cu peste 20 de ani, imediat după finalizarea Facultății de Drept, motiv pentru care am și continuat cu Masterul în Resurse Umane, plus numeroase cursuri de leadership, coaching transformațional și formare profesională.

Încă de pe atunci am înțeles că planul profesional ne influențează în toate domeniile vieții noastre. Atunci când muncim cu drag și pasiune și în același timp obținem și satisfacție financiară, suntem mai relaxați și avem o atitudine mai pozitivă și pe plan personal, relații ș.a.

Întotdeauna mi-am dorit să îi motivez pe ceilalți, să îi ghidez către soluții eficiente și să îi văd cum reușesc. Am simțit mereu că am acest dar de a transmite ceva folositor celorlalți, de a-i sprijini să-și descopere abilitățile, să-și depășească limitele și să-și creeze drumul spre o carieră de succes.

Povestea mea ca antreprenor a început atunci când am fondat propria agenție de resurse umane, Target HR. Experiența anterioară ca specialist în resurse umane și manager în resurse umane m-a ajutat foarte mult. Am avut acces la toate instrumentele de învățare pentru a trece la nivelul următor.

Programul „De la un job frustrant la o carieră de success” a apărut ca urmare a cerințelor venite din partea clienților și a dorinței mele de a-i ajuta să avanseze în carieră și să ajungă la un echilibru între viața personală și cea profesională.

Pentru orice detalii sau informații, mă poți contacta folosind datele de mai jos: 

E-mail: contact@targethr.ro  |  Telefon: 0733 927 231

Înscrie-te și vei fi contactat pentru o sesiune de discuție preliminară

  Având în vedere noile prevederi în legătură cu prelucrarea datelor personale la nivel european (GDPR), îți cerem acordul pentru păstrarea datelor tale personale în baza noastră de date. Vezi politica de confidențialitate.

  2000

  candidați înregistrați

  1000

  evaluări psihocomportamentale

  3000

  interviuri

  Testimoniale

  În plină pandemie și în plin concediu de creștere bebeluș, am decis că este momentul să fac o schimbare în direcția profesională – o misiune ce părea imposibilă în contextul dat.

  Nu știam de unde să încep un plan de acțiune, iar implementarea părea că este la kilometri distanță.

  Apoi am văzut pe Facebook anunțul Laviniei legat de o evaluare psihologică în carieră și am făcut acel prim pas, cel mai greu de altfel. Acesta m-a ajutat să obțin claritate și să ajung în locul potrivit, iar mai apoi să pot să mă pun în valoare la un interviu, ceea ce mi-a adus jobul actual – care mă împlinește.

  Am găsit locul cu care mă potrivesc și care se potrivește cu mine, în plină pandemie și în plin concediu de creștere bebeluș. Working mom, season 1.

  Roxana Popescu, Marketing Campaing Manager

  In timpul cursului de “Leadership în carieră” am simtit ca am evolutat în cee ace privește reacția mea la conflicte. Cu ajutorul meditației (gândirii profunde) am început să nu mă ma item de conflicte și să în’eleg ce se întâmplă, ce triggers mă afectează.

  Multumesc!

  Cristi

  What defined my work with Lavinia was definitely the versatile design of the process and the accurate soul follow through different stages. During our work, Lavinia was a compassionate guide, a witness and a kind facilitator, holding a fertile space for inner growth. Her tools are based on accurate quantification of an initial psychological assessment, and on a subtle interpersonal relationship.
  Going through this process brought me: practical tools I can acces anytime in diverse ways and for various objectives in my professional and personal life, structure, clarity and long term vision.

  Mădălina Hâncu

  Sesiunile de coaching cu Lavinia mă ajută să-mi planific cu atenție acțiunile pe care trebuie să le fac pentru a atinge obiectivul final. Totodată mi-am dat seama de problemele pe care le am si unde am de lucrat.

  Iulian Badescu

  În urma programului Leadership în Carieră, creat de Lavinia, am reușit să mă conectez cu mine și am obținut claritate despre ceea ce îmi doresc cu adevărat. Am observat ce anume stă în calea atingerii obiectivelor mele și acum simt că am puterea și resursele necesare să ajung acolo.

  Felicia Vâlceanu