Termeni și condiții

Utilizarea site-ului www.targethr.ro echivaleaza cu citirea si intelegerea termenilor si conditiilor de mai jos si presupune ca sunteti implicit de acord cu acceptarea si respectarea lor.

S.C. BELIEVE Communications S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si a Termenilor si conditiilor de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila a Utilizatorilor/Clientilor.

Continutul site-ului www.targethr.ro – imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software etc. – este, in totalitatea lui, proprietatea S.C. BELIEVE Communications S.R.L. si este aparat de Legea nr. 8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor ai drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul S.C. BELIEVE Communications S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
www.breezemobile.ro şi logo-ul Target HR sunt marci inregistrate ale S.C. BELIEVE Communications S.R.L..

S.C. BELIEVE Communications S.R.L. poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul definit, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestui continut, fara a putea utiliza si alte continuturi ale site-ului admarks.ro.

Colectarea de informatii

S.C. BELIEVE Communications S.R.L. colecteaza informatii despre utilizatorii sai din traficul inregistrat de serverele de hosting si prin intermediul cookie-urilor.

S.C. BELIEVE Communications S.R.L. respecta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, modificata si completata, precum si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.